image

Summer challenges bij Blue-bike

Fiets de er de hele maand juni op los en maak kans op fantastische prijzen

De zomer staat voor de deur en bij Blue-bike vieren we dit met onze Summer Challenges! De hele maand juni bieden we jou de kans om fantastische prijzen te winnen terwijl je geniet van de vrijheid van onze deelfietsen. Als gebruiker neem je automatisch deel aan onze challenges. Onze acties sluiten naadloos aan bij de campagne 30 Dagen Minder Wagen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden om de auto te laten staan. Doe mee, fiets erop los en win mooie prijzen! 

Zomerchallenges bij Blue-bike

Fiets gratis op World Bicycle Day

Op 3 juni zijn alle ritten gratis! Spring op een Blue-bike en vier World Bicycle Day met ons. Op heel wat plaatsen word je die dag als fietser op applaus onthaald. Maar daar houdt het niet op. We hebben voor elk wat wils, zodat jij de hele maand juni de troeven van Blue-bike kan proeven. En als kers op de taart kan je er nog mooie prijzen mee winnen ook! 

Alle challenges op een rijtje

Pédaleur de charme
Blue-bike is Belgisch! Steek de taalgrens over, ontleen een Blue-bike op een van onze Waalse locaties (Luik, Mons, Namen of Waver) en maak kans op 5 gratis ritten.  

Blue-bike Buddy 
Met een Blue-bike lidmaatschap kan je twee fietsen tegelijk ontlenen. Leg een rit af met je cycling buddy en maak kans op 5 gratis ritten. Elke keer dat je twee fietsen ontleent op één lidmaatschap, is een nieuwe entry in de wedstrijd. 

Globetrotter
Bezoek zoveel mogelijk verschillende Blue-bike locaties en verdien het aantal bezochte locaties terug als gratis ritten. Leg je in de maand juni bijvoorbeeld 5 ritten in Gent, 6 in Brugge en 2 in Hasselt af? Dan krijg je als winnaar van deze challenge 3 gratis ritten

Kilometervreter
Leg de meeste ritten af en verdien jouw aantal afgelegde ritten in juni 2024 terug in vouchers. We selecteren één winnaar uit elke vervoerregio. 

Blue-bike

Actievoorwaarden

  • Automatische Deelname: Elke factureerbare klant doet automatisch mee aan de challenges. Je hoeft je niet te registreren.
  • Bekendmaking winnaars: De challenges lopen van 1 juni tot en met 30 juni. We maken de winnaars bekend in de week van 1 juli en contacteren elke winnaar persoonlijk.
  • Privacy: Namen van winnaars worden niet gedeeld op onze kanalen. We contacteren de winnaars persoonlijk via het e-mailadres van hun account.
  • World Bicycle Day: Alle ritten die op maandag 3 juni 2024 starten en binnen de 24u en op dezelfde Blue-bikelocatie (m.u.v Geel) beëindigd worden, zijn gratis. Deze worden verrekend bij de eerstvolgende factuur.
  • Pédaleur de charme Challenge: Elke gebruiker die in tussen 1 juni 2024 en 30 juni 2024 een fiets ontleent aan een van de Waalse locaties (Luik, Namen, Bergen of Waver) maakt kans op 5 gratis ritten. De gratis ritten worden vergoed in de vorm van 5 vouchers, die in de week van 1 juli 2024 worden toegevoegd aan het account van de winnaar. Deze acties is enkel geldig voor particuliere klanten.
  • Blue-bike Buddy Challenge: Elke keer dat je twee fietsen ontleent op één lidmaatschap, is een nieuwe entry in de wedstrijd. Deelname aan deze challenge geldt enkel als de tweede fiets op dezelfde locatie wordt ontleend en binnen de standaard verhuurtermijn van 24u wordt beëindigd. De gratis ritten worden vergoed in de vorm van 5 vouchers, die in de week van 1 juli 2024 worden toegevoegd aan het account van de winnaar.
  • Globetrotter challenge: Voor deze challenge geldt het aantal unieke bezochte Blue-bikelocaties. De 5 gebruikers die een fiets ontleent aan de meeste unieke Blue-bikelocaties, ontvangen het aantal unieke bezochte locaties terug in gratis ritten. De gratis ritten worden vergoed in de vorm van vouchers, die in de week van 1 juli 2024 worden toegevoegd aan het account van de winnaarDeze acties is enkel geldig voor particuliere klanten.
  • Kilometervreter challenge: Voor deze challenge geldt het aantal unieke ritten die door eenzelfde gebruiker worden gestart en binnen de standaardtermijn van 24u worden beëindigd op dezelfde ontleenloctatie (m.u.v Geel). De winnaar ontvangt het aantal afgelegde ritten in juni 2024 terug in de vorm van vouchers die in de week van 1 juli aan het account worden toegevoegd. We selecteren in totaal 15 winnaars (1 uit elke vervoerregio). Deze acties is enkel geldig voor particuliere klanten.
  • Selectie van de winnaars: De gebruikers die voldoen aan de actievoorwaarden voor de specifieke challenges worden met behulp van een online tool willekeurig uitgeloot. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.